True Workout Östermalm

4.9 av 5
i betyg
32 Omdömen

Om True Workout Östermalm

True Workout står för upplevelsebaserad träning. Det betyder kort och gott att det ska vara en upplevelse att träna hos och tillsammans med oss. Vårt mål är att träning ska kännas som kvalitetstid för dig. Våra träningspass ska vara något man verkligen ser fram emot och inte har ångest över.

Vi bedriver tidseffektiv, rolig och utvecklande gruppträning för privatpersoner och företag och vi gör det utomhus och året runt. Kroppen är ditt redskap och naturen ditt nya gym. Vi tillbringar i snitt 22 h/dygn inomhus så vi tycker det är en självklarhet att träna ute, oavsett väder.

Ett träningspass är på ca 50 min och innehåller en blandning av styrka, kondition och rörlighetsövningar och vi lägger stor vikt vid gruppdynamik och gemenskap. Alla ska kunna vara med oavsett nivå. Varje pass är planerat i detalj och återkommer aldrig två gånger. Det är denna variation som gör True Workout unik, utvecklande och rolig. Träningen kommer ge dig en stark fysik, en god hälsa, öka din kroppskännedom och ge dig en känsla av gemenskap. Vi har alltid en gratis Prova-på vecka!

Vi erbjuder även personlig träning i hemmet där vi har med oss de redskap som behövs och kommer hem till DIG! Tidseffektivt, lyxigt och behöver inte vara dyrare än vanlig PT-träning.

Vi har även specialiserad träning för nyblivna föräldrar och för seniorer.

Vi ses i Tessinparken!

Vad tycker du om True Workout Östermalm?

Ge det här gymmet så många stjärnor som det förtjänar!

Tack för ditt betyg! Kanske du även vill skriva en kommentar?

Snittbetyg
4.9 av 5.0 i betyg
(32 omdömen, 17 kommentar)
Service
4.91 av 5.0
Instruktörer
4.91 av 5.0
Gruppträning
4.91 av 5.0
Anläggningen
4.91 av 5.0
Utbud
4.91 av 5.0
Prisvärt
4.91 av 5.0

, den 2 december

En superbra grundläggande träning med inspirerande tränare. Kul o motiverande. Varierande helkroopsträning i puls. Kalas!

, den 1 december

Fantastisk träning . Har nyligen börjat o det känns toppen. Det är så peppande o trevliga . Helt klart bästa träningen . O det är så skönt att vara ute .

, den 26 november

Grymma instruktörer\r\nAnpassar passen till gruppen som tränar\r\nVill man ösa eller ta det lite lugnare så kan man ändå träna ihop i gruppen och få ut det man vill.\r\nGlada och positiva\r\nHärligt gäng

, den 20 november

Roliga, svettiga pass med grym ledare! Funkar kanon med mamma-/pappa-träning, min dotter får vara ute och jag får chansen att träna!

, den 20 november

Jättebra varierande pass med både rörlighet, styrka och kondition. Löptränar en del och detta är ett kanon komplement. Hade aldrig kunnat tro att träning med sin egna kropp kunde vara så utmanande och tufft! Du kan verkligen lägga dig på din nivå. Rekommenderar alla att testa.

, den 20 november

Älskar att träna utomhus i grupp med True Workout! Kunniga och härliga coacher, roliga pass med skön stämning. Ser alltid framemot passen. Kör även personlig träning, rekommenderas verkligen och är ett så bra komplement!

, den 17 november

Efter att ha testat detta är det för en som gärna tränar på egen hand plötsligt kul att träna i grupp - våga testa, du kommer inte ångra dig.

, den 16 november

Bästa och roligaste träningen med true workout! Varierande och utmanade pass, grymmaste choacherna och härlig stämning! Efter passen går man därifrån med ett leende på läpparna och en massa positiv energi.

, den 16 november

Jag älskar verkligen att träna med True!! Mitt bästa lyckopiller, att få träna utomhus ett par ggr i veckan, med min sambo, andra härliga människor och riktigt bra ledare. Dessutom massa gott pepp och high-fives vare sig man tränat ihop tidigare eller är med för första gången. Inga prestationskrav (om man inte vill förstås) och skön uppmuntrande stämning. Bästa!!

, den 14 november

Grymt inspirerande ledare och roliga träningspass!

, den 13 november

Bästa träningen jag någonsin gått på. Varierande pass som är lagom utmanande. Därtill grymma coachande ledare.

, den 13 november

Älskar att träna med True Workout. Varierande & utmanande varje gång!!!!!

, den 1 november

Perfekt för mig som bor i stan men föredrar att träna utomhus och i grupp. Jag har även möjlighet att anpassa nivå och övningar så att det passar mig.

, den 28 oktober

Roligt med nya välgenomtänkta pass varenda träning.

, den 27/9 2017

Ett fantastiskt träningskoncept som passar alla!

, den 15/9 2017

Personliga grupper där jag alltid blir sedd, hjälpt och peppad på min nivå.

, den 13/9 2017

Magisk träning

Kontakta True Workout Östermalm

Provträna

Skicka ditt namn och mobilnummer så får du ett sms som du kan visa upp på gymmet och få träna en gång gratis! Endast ett sms per person och gym.

Öppettider

Mån-tors
08:00 - 19:00
Lör
10:00 - 11:00

Priser

Klippkort
1 090 kr/år
Terminskort mamma/pappa
2 200 kr/halvår
Årskort mamma/pappa
4 400 kr/år
Terminskort grupp
2 900 kr/halvår
Årskort grupp
5 800 kr/år

Gymmets utbud

  • Instruktör

  • Cirkelträning

  • Kroppsanalys

  • Crossfit

  • Utomhusträning

Näraliggande gym

Alla gym i Stockholm