Sveriges största träningstjänst

Byggd med den senaste tekniken söker vi igenom 1 842 träningsanläggningar i Sverige på omkring 200 millisekunder — det gör oss till Sveriges snabbaste, modernaste och mest kompletta lokaliseringstjänst.

Vad är Gymjakt?

Gymjakt är en gratis lokaliseringstjänst utformad efter konsumentens behov. Vårt mål är att ge dig den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa dig att jämföra träningsanläggningar, priser och utbud. Dessutom kan du se bilder, läsa expert- och användarrecensioner innan du bestämmer dig för vad du ska köpa. Notera att Gymjakt inte är någon egen träningsanläggning.

Om Gymjakt

Gymjakt erbjuder konsumenter tillgång till information och prisuppgifter för gym, yogastudios, crossfitboxar och andra träningsanläggningar. Efter endast ett par minuter på vår webbplats kan du fatta ett köpbeslut grundat på information. Vad du än letar efter kan du snabbt och enkelt hitta vilken träningsanläggning som passar dig bäst.

Hur fungerar sökningen?

Du knappar in ditt postnummer, och vips så visar vi upp alla träningsanläggningar i närheten och hur långt det är till dem.

Det går även att söka på en specifik träningsanläggning — självklart kan du kombinera detta med ditt postnummer. När du är ute på vift och blir gymsugen så kan du istället använda dig utav GPS-knappen, så slipper du skriva in var du är.